Friday, August 20, 2010

Home » » Jangan Tertipu Dengan pakej Baru Celcom Broadband

Jangan Tertipu Dengan pakej Baru Celcom Broadband


Petang semalam aku ke branch celcom nak bertanyakan pasal pakej baru diorang nie.Tu pun sebab tertarik dengan promosi baru yang celcom lancarkan nak upgade broadband aku secara percuma. Tapi setelah bertanya rupa- rupa pakej baru nie ternyata lebih merugikan sebab kalau di lihat diorang menghadkan limit penggunaan kepada 5 gb ke 3 gb sahaja. Laju tu memang laju dari speed 384bps ke 512bps , takde gunanya kalau limit penggunaan dikurangkan. Nampaknya lepas nie tak download manalah movies.  "Tipah tertipu tertipu tipah betul".



" Berfikir secara rasional tanpa dipengaruhi oleh naluri atau emosi merupakan satu cara menyelesaikan masalah yg paling berkesan"

9 comments:

miss anne said...

huh celcom!!!
sebelum nak tukar fikir dulu..

sYafIkJacK said...

berfikir sebelum membuat sebarang keputusan

Zairie Husin said...

pakai p1.. terbaik! hehe

my recent post:
KES PEMBUANGAN BAYI | JANGAN HANYA TAHU BUAT JER..!

diraja22 said...

biasa la promosi mcm ni..

ain shalalala said...

emm..mane2 broadband pun sama gak..ada pros ada cons..

alissa said...

nak buat macam mana celcom jer yang ada kat sini..p1 dan digi takde line lagi. nak pasang streamtyx line tel belum ada ...huhuhu...

Ada said...

nsb bek xbeli ag.~huuu
bru rncg nak pkai celcom broadband..

MX said...

biasa la tu...
setiap promosi mesti ade something disebaliknya...
hmmm...
dah kurang volume makin cepat la kena cut limit..

the sastraboy said...

ini namanya penipuan.
ini namanya merugikan.

haiya!

minda kapitalis betul. ish..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friend Update