Saturday, May 1, 2010

Home » » CANTIK, MENARIK, DAN ANDA PASTI TERTARIK!!!!!!!!

CANTIK, MENARIK, DAN ANDA PASTI TERTARIK!!!!!!!!


sejak akhir2 ni, aku dah tak punya banyak masa untuk berehat kat rumah.. hari2 terpaksa bergelumang dengan acrylic dan berus. boring??? xde sedikit pun terlintas difikiran aku pasal tu, kerana aku seronok malah makin giler dengan lukisan folkart ni. aku tak berharap akan menjadi kaya dengan bisness sebesar bertih jagung ni..hehe..cukup kalau ruang masa aku terluang dengan sebijaknya selain tu, menambahkan skill serta mutu lukisan aku..hehe... jom tengok ape yang telah aku buat di kala terluang...



semua nie gambar yang aku fokuskan..untuk tatapan semua. rak laci mini ini ditempah oleh member ofis aku... kepada korang yang inginkan benda alah ni sebagai koleksi bolehlah tempah sekarang dengan harga RM12

kotak simpan barng mini ini juga boleh korang dapatkan dari aku dengan harga RM 22
(size kotak 9x13cm)


yang ini pulak harganya RM25
(size  12x17.5cm)
  
wooden jewelery box yang ni  berharga RM25.  (size 11x20cm)

 
jam dinding berdiameter 32cm berharga RM35
(bunganye dilukis tau...)
  
signage kosong ini berharga RM 25 berdiameter 21cm. wording atas permintaan korang

  
kod A1 (RM43)

 
Kod A2 (RM 45)

  
Kod A3(RM40)

 
Kod A4 (RM40)

Keempat-empat signage di atas (Kod A1-A4) merupakan tempahan yang telah aku terima. untuk bentuk dan corak bunga, korang boleh maklumkan aku mengikut kod tersebut ye...wordingnye pulak, ikut suka ati korang lah cuma maklumkan aku jenis font dan size tulisannye sahaja.. senang je kan!!!

  
ini piring seramik putih kosong dan telah aku bentukkan framenye... gambar baby reen ni cantik sangat!!! 
comel giler... bagi korang yang punye baby secomel ini, bolehlah menempah frame mewahnya dari aku... cuma maklumkan bentuk piring, size gambar.. mudah je..aku x suka susahkan korang.... tempahan dari reen ini berharga RM 25 sahaja.... korang boleh meletakkan gambar sesiapa sahaja yang korang nak.... heehee.. nak buat hadiah untuk hari ibu pun,molek sangat!!!!

ini tempahan dari kak jue... kalau korang pun berminat, boleh tempah dari aku dengan harga RM15 sahaja....
ini tempahan dari kakak ipar aku berharga RM 85 (cermin bertingkap)

waahhh..letih betul nak buat n3 kali ni...banyak sangat stok yang menarik untuk aku pamerkan pada korang.. maklumlah, dah lama  mengumpul koleksi2 ini untuk aku pamerkan. harap ada yang menarik hati korang... dan mulalah menempah dengan aku mulai sekarang.....CANTIK. MENARIK, DAN ANDA PASTI TERTARIK.....




2 comments:

RAZUbA said...

woh. kreatif..
kagom :0

Willyo Alsyah P. Isman said...

berkunjung sambil melantunkan sebuah lagu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friend Update