Wednesday, February 29, 2012

Home » » Kelebihan Ada Bulu Dada

Kelebihan Ada Bulu Dada


Berikut adalah kelebihan mereka yang ada bulu dada.


  • Sukar untuk berpeluh - Kenapa lelaki yang berbulu dada ni sukar untuk berpeluh, walhal dia juga manusia biasa. Ini kerana, bulu dada nya telah menyerap peluh-peluh itu melalui sistem osmosis oasis.
  • Tidak di jangkiti kurap @ panau - Kulitnya yang di lindungi dengan bulu menyebabkan ia tidak akan sama sekali dijangkit apa-apa penyakit yang berkaitan dengan kulit. Sebagai bukti, tengok tempat yang ada tumbuh bulu. Contohnya ketiak, adakah ketiak korang berkurap @ berpanau? Tidak ada bukan, yang ada hanyalah bulu yang melindungi dan ada bau hancing kalau korang tak guna rexona.
  • Nampak Kejantanan - Mereka yang memiliki bulu dada terbukti adalah lelaki tulen. Ini kerana, bulu dada selalunya hanya dimiliki oleh lelaki sahaja. Jika terdapat perempuan yang memiliki bulu dada selebat bulu dada lelaki, ia bermaksud perempuan itu adalah sotong. Sotong bermaksud Lelaki yang lembut a.k.a pondan aww. Perempuan punya bulu dada may be halus-halus jer. Aku pun tak taw.
  • Pelindung kepada wanita - Lelaki yang memiliki bulu dada dikatakan menjadi pelindung kepada wanita. Banyak perempuan yang suka dengan lelaki yang dadanya berbulu kerana menganggap bulu dada lelaki itu boleh memberi kasih sayang yang diinginkan. Ada juga yang beranggapan bulu dada boleh membawa rezeki kepada pasangan suami isteri itu jika suaminya berbulu dadanya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friend Update